SZPONZORAINKNAK

Budapest legnépszerűbb múzeuma (forrás: Tripadvisor.com), a Budapesti Flippermúzeum a tavalyi siker után idén novemberben másodszor is megrendezi Közép-Európa legnagyobb arcade játékkiállítását, az Arcadiát. A tavalyi rendezvény 17 országból vonzott látogatókat és nagyon komoly média megjelenést generált.

Idén szeretnénk megosztani ezt a sikert szponzorokkal is, akiknek vállalati, vagy termék márkáit hatékonyan támogathatja egy felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt szóló, nemében egyedülálló rendezvény. Egy interaktív kiállítás, amelynek középpontjában a játék (elsősorban a a reneszánszukat élő flipperek és videójátékok), valamint általában az elmúlt évtizedek iránti nosztalgia áll. Csak egyetlen példa: 200 egyéb csodamasina mellett, az Arcadia látogatói Európában egyedül itt játszhatnak majd az És megint dühbe jövünk című Bud Spencer-Terence Hill filmklasszikus flippergépével. 

A részletes prezentációt az Arcadiárólitt találhatja (kérésére küldjük angol nyelven is).

Az Arcadia tavalyi média megjelenései.

Megköszönjük a lehetőséget, ha személyesen is prezentáljuk Önöknél a részleteket magyarul, vagy angol nyelven) (Múzeumunkról addig is itt olvashatnak bővebben.